Timage32 ... neumno vprašanje

Vse o grafiki, canvasu, directdraw, itd.
Odgovori
ssdzkrez
Prispevkov: 4
Pridružen: 06.11.2011 22:50:57

Timage32 ... neumno vprašanje

Odgovor Napisal/-a ssdzkrez » 08.11.2011 18:10:16

Z delphijem se šele spoznavam, zato bo verjetno tole vprašanje malo smešno. Naložil sem si Graphic32 library in sedaj bi rad prikazal BMP 32 bitno sliko.
V Form sem postavil okvir Timage32 v katerega pa mi ne uspe naložiti slike. Kako bi to naredil ... po možnosti, da bila slika shranjena v exe in ne, da bi jo program klical iz neke mape.

Hvala!

mig640
Prispevkov: 59
Pridružen: 03.01.2008 11:36:54

Re: Timage32 ... neumno vprašanje

Odgovor Napisal/-a mig640 » 08.11.2011 21:54:15

Klikneš na property Bitmap.Potem pa izbereš load in poiščeš svojo slikico.

ssdzkrez
Prispevkov: 4
Pridružen: 06.11.2011 22:50:57

Re: Timage32 ... neumno vprašanje

Odgovor Napisal/-a ssdzkrez » 08.11.2011 23:24:14

Property Bitmap naj bi se nahajal verjetno v object inspektorju ... ampak ga ne najdem.

zippo
Prispevkov: 263
Pridružen: 14.07.2002 12:11:29

Re: Timage32 ... neumno vprašanje

Odgovor Napisal/-a zippo » 30.11.2011 15:03:15

Poglej Picture ali Image

Odgovori