Inno setup težave!

Vsi vaši problemi s programsko opremo.
Uporabniški avatar
krho
Prispevkov: 709
Pridružen: 11.01.2003 23:02:56

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a krho » 20.02.2009 19:44:05

Zakaj se mi zdi, da ima stranka računalnik prijavljen v Domeno in roaming profile.
Uredite zbirko filmov, tv serij in iger - http://xcollect.sf.net
Zamenjate leglo virusov s preprostim in naprednim odjemalcem elektronske pošte. - http://www.simail.si

blre
Prispevkov: 123
Pridružen: 17.02.2003 10:39:08

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a blre » 20.02.2009 19:54:12

Stranka pravi, da sploh nima c:\ diska ampak samo H:\

wtf, a je to sploh možno?

Uporabniški avatar
gabr
Prispevkov: 4129
Pridružen: 28.08.2001 14:10:47

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a gabr » 20.02.2009 20:10:24

Seveda je, zakaj pa ne bi bilo. Ne hardcodad C: v potke ...

blre
Prispevkov: 123
Pridružen: 17.02.2003 10:39:08

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a blre » 20.02.2009 20:15:18

Ja do sedaj še nisem nikoli videl compa samo s H: diskom.

Standard je c:\ očitno pa se najde kdo, ki ni po standardu.

Res je ne uporabljam aliasov ampak direct pot. Očitno bo potreben poseg v kodico za one client only oz. lažje je če stranka naredi dodatno particijo c:\
Zadnjič spremenil blre, dne 20.02.2009 20:17:56, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
krho
Prispevkov: 709
Pridružen: 11.01.2003 23:02:56

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a krho » 20.02.2009 22:05:32

WTF? Kaj si šel pa ti poti hardcodat?!
Uredite zbirko filmov, tv serij in iger - http://xcollect.sf.net
Zamenjate leglo virusov s preprostim in naprednim odjemalcem elektronske pošte. - http://www.simail.si

Uporabniški avatar
gabr
Prispevkov: 4129
Pridružen: 28.08.2001 14:10:47

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a gabr » 20.02.2009 22:20:01

... oz. lažje je če stranka naredi dodatno particijo c:
"Živ norc, ni šans."

Ej, pejd raj pleskavice pečt.
Zadnjič spremenil gabr, dne 20.02.2009 22:20:16, skupaj popravljeno 1 krat.

Miha-R
Prispevkov: 2155
Pridružen: 14.05.2001 21:29:53

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a Miha-R » 21.02.2009 08:59:22

Res je ne uporabljam aliasov ampak direct pot. Očitno bo potreben poseg v kodico...
Ta "poseg" bi moral narediti že zdavnaj, pa ne bi imel teh problemov. Poglej si konstante in jih uporabi namesto zakodiranih poti.
Vedno sem želel napisati prav tak odgovor.

blre
Prispevkov: 123
Pridružen: 17.02.2003 10:39:08

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a blre » 23.02.2009 12:04:38

Ta "poseg" bi moral narediti že zdavnaj, pa ne bi imel teh problemov. Poglej si konstante in jih uporabi namesto zakodiranih poti.
Namenoma sem se pri paradoxu izognil aliasom in ima tudi tam hardcodano potko in kot sem omenil po parih tisoč instalacij aplikacije do sedaj ni bilo nobenih težav in tudi zadev zaenkrat ne mislim spremenit. Sicer gre za starejšo aplikacijo.

Važno je, da sem ugotovil napako. Hvala Miha za /log parameter.


Gaber: dober tek, če ravno pleskavico ješ.

Odgovori