Inno setup težave!

Vsi vaši problemi s programsko opremo.
profesor
Prispevkov: 54
Pridružen: 07.08.2006 08:37:15

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a profesor » 07.08.2006 12:45:03

Zahvaljujem se vam za prejšnji odgovor.

Znima me še glede Inno setupu. Kako vključit Apache v namestitev programa?
Nekaj sem gledal na forumu, vendr nisem našel nič konkretnega.

hvala!

Miha-R
Prispevkov: 2155
Pridružen: 14.05.2001 21:29:53

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a Miha-R » 07.08.2006 12:55:39

AFAIK, je Apache namestitev v MSI obliki. Za info, kako MSI nameščaš znotraj InnoSetup, glej tule.
Vedno sem želel napisati prav tak odgovor.

profesor
Prispevkov: 54
Pridružen: 07.08.2006 08:37:15

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a profesor » 07.08.2006 12:57:31

hvala!

profesor
Prispevkov: 54
Pridružen: 07.08.2006 08:37:15

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a profesor » 09.08.2006 13:52:34

da ne bom odpiral nove teme me zanima ali kdo ve kje ima inno setup možnost samodejnega zagona računalnika?
Torej namesto,da bi imel možnost Odpri program bi mu dal, da mora obvezno zagnati računalnik.

Kako se to stori?

Hvala vam!

profesor
Prispevkov: 54
Pridružen: 07.08.2006 08:37:15

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a profesor » 09.08.2006 14:14:49

ne rabim več.
sem našel v helpu :)

Miha-R
Prispevkov: 2155
Pridružen: 14.05.2001 21:29:53

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a Miha-R » 10.08.2006 12:34:25

Po namestitvi Apache strežnika ni potreben ponovni zagon računalnika.
Vedno sem želel napisati prav tak odgovor.

profesor
Prispevkov: 54
Pridružen: 07.08.2006 08:37:15

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a profesor » 10.08.2006 14:44:41

miha tako sem tudi jaz mislil, vendar sem videl nasprotno.

Na nekaterih rač je treba na nekaterih ne.

Sem stestiral in mi program ni delal dokler nisem zagnal računalnika. V bistvu mi localhosta ni odprlo.
Ne vem zakaj to :(

aoven
Prispevkov: 2338
Pridružen: 27.06.2001 23:56:07

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a aoven » 10.08.2006 14:47:48

Si preveril, če service teče? Morda ga je treba prvič samo ročno zagnati, pa bo.

Aleksander

profesor
Prispevkov: 54
Pridružen: 07.08.2006 08:37:15

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a profesor » 10.08.2006 17:21:38

sej to je to ker ga noče niti odpret, dokler ne zaženem rač

aoven
Prispevkov: 2338
Pridružen: 27.06.2001 23:56:07

Inno setup težave!

Odgovor Napisal/-a aoven » 10.08.2006 17:25:44

Čakaj, česa noče odpret? Če takoj po končani inštalaciji odpreš Control Panel\Administrative Tools\Services in zaženeš Apache service - kaj se zgodi? Se service zažene ali ne?

Aleksander

Odgovori