Mediaplayer

Nasveti za druge programske jezike.
Odgovori
eho
Prispevkov: 16
Pridružen: 07.10.2004 20:12:23

Mediaplayer

Odgovor Napisal/-a eho » 05.11.2004 16:46:58

mam eno težavo.lejte: Mam FileListBox.Pa v DirectoryListBox1 si zbereš diriktorij pol pa vse datoteke ki so noter napiše v FileListBox.ok!sam mam pa mediaplayer pa bi rad da k bi v FileListBox klikno na eno pesm iz dirikorija bi jo začel prevjaz!!!

HELP!!!!!!!!!!!!!!!

plisss ker nujno nucam

P.S.

Ne mi devat linkov od strani al pa kj takega natačno mi razložte al pa djte kodo!!!



ČAW ČAW

Uporabniški avatar
Lee_Nover
Prispevkov: 3653
Pridružen: 20.05.2001 14:31:55

Mediaplayer

Odgovor Napisal/-a Lee_Nover » 05.11.2004 17:02:34

prvo se nauc internet bontona pa mogo ce bo kej
pa ce das v hitro iskanje mediaplayer dobis ogromn tem kjer je blo to ze omenjan
kar je prvo kar bi sploh mogu narest !
.. my 2 c ..
- I hate noobs -

wastrin
Prispevkov: 436
Pridružen: 14.06.2003 16:27:17

Mediaplayer

Odgovor Napisal/-a wastrin » 05.11.2004 18:08:34

Koda: Izberi vse

procedure TmainForm.FileListBox1Change(Sender: TObject);
  begin
    MediaPlayer1.FileName := FileListBox1.FileName;
    MediaPlayer1.Open;
    MediaPlayer1.play;
end;
trenuti projekt:
-----------------------------------------------------------------------
Reggae Player - http://sourceforge.net/projects/reggaeplayer
-----------------------------------------------------------------------

eho
Prispevkov: 16
Pridružen: 07.10.2004 20:12:23

Mediaplayer

Odgovor Napisal/-a eho » 06.11.2004 16:38:49

hvala vsen sm še tist večer ugotovil ka pa za ScrollBar da bi ka vleko desno pa bi pesm šla naprej al pa levo pa gre pesm nazaj??



pa ist k prej P.S. ane upoštevite ga :D

Koda: Izberi vse

 ScrollBar1.Position.............................................................................................................................................................................................................. 

fatG
Prispevkov: 494
Pridružen: 22.05.2001 23:14:08

Mediaplayer

Odgovor Napisal/-a fatG » 07.11.2004 03:05:23

Ne mi devat linkov od strani al pa kj takega natačno mi razložte al pa djte kodo!!!
lahko ti napisem posebej navodila, al pa pdf exportiram samo zate, kaksen clanek o tem? lahko pa samo poves kaj bi rad, pa ti mi naredimo!
you're never too fat to do it

eho
Prispevkov: 16
Pridružen: 07.10.2004 20:12:23

Mediaplayer

Odgovor Napisal/-a eho » 07.11.2004 12:40:56

ne ne.vi mi dajte sam kodo za ScrollBar da vlečeš naprej pa gre tista pesm naprej če pa vlečeš nazaj pa gre pesm nazaj!

_GeS_
Prispevkov: 435
Pridružen: 13.05.2001 15:09:47

Mediaplayer

Odgovor Napisal/-a _GeS_ » 07.11.2004 15:45:56

ka pa če bi malo F1 pritiskal pa ti garantiram da vse najdeš.
www.stvarca.net

wastrin
Prispevkov: 436
Pridružen: 14.06.2003 16:27:17

Mediaplayer

Odgovor Napisal/-a wastrin » 07.11.2004 18:36:09

Poglej si:
MediaPlayer.Length
MediaPlayer.Position
TrackBar.Position
TrackBar.Max
Timer

Če boš mal pomislu boš mogoče celo pršu do ideje kako nardit. :D
trenuti projekt:
-----------------------------------------------------------------------
Reggae Player - http://sourceforge.net/projects/reggaeplayer
-----------------------------------------------------------------------

Odgovori