Programiranje

Nasveti za druge programske jezike.
Zanixx
Prispevkov: 9
Pridružen: 18.08.2004 21:18:56

Programiranje

Odgovor Napisal/-a Zanixx » 18.08.2004 22:54:28

ok dela

tnx

ej a lohk tle nrdiš tut igrco(naprimer):D
Hello

hecker
Prispevkov: 356
Pridružen: 30.10.2002 21:42:18

Programiranje

Odgovor Napisal/-a hecker » 18.08.2004 22:58:59

Vse se da, če se hoče. Seveda bi se dalo narediti tudi igrico, vendar odvisno kakšno.

Pa še nekaj sem v enem izmed prejšnih postov pozabil napisati: V zgornjem levem kotu tegale foruma je eno "luškano" vnosno polje, ki se mu reče HITRO ISKANJE. Ko se ti pojavi vprašanje, najprej IŠČI, IŠČI, IŠČI. Če ne najdeš, pa vprašaj. Pa potrudi se. Brez nič, ni nič.

Zanixx
Prispevkov: 9
Pridružen: 18.08.2004 21:18:56

Programiranje

Odgovor Napisal/-a Zanixx » 18.08.2004 23:00:09

lej rad bi naredil eno igrco k se nrdi čist lušn......
Hello

hecker
Prispevkov: 356
Pridružen: 30.10.2002 21:42:18

Programiranje

Odgovor Napisal/-a hecker » 18.08.2004 23:08:54

No, no, no, citatov/rekov ti pa res ni potrebno kopirati od Pejota: "Včasih se ti zdi, da znaš vse..." Izmisli si kaj svojega.
Sicer pa že nekajkrat sem ti danes napisal: nauči se najprej osnov delphija, potem pa začni delati igrice.

PeJo
Prispevkov: 988
Pridružen: 08.01.2003 16:10:34

Programiranje

Odgovor Napisal/-a PeJo » 19.08.2004 09:48:22

No, no, no, citatov/rekov ti pa res ni potrebno kopirati od Pejota: "Včasih se ti zdi, da znaš vse..." Izmisli si kaj svojega.
Se povsem strinjam, bodi malo bolj izviren glede citata in ne kear nekaj kopirat. Pa tudi pri programiranju bodi mal izviren in poskušaj vsaj te osnove mal sam preštudirat, ker res niso težke.

Lp,
Peter :cool:
Včasih, se ti zdi, da znaš vse .... boom in se zbudiš

Zanixx
Prispevkov: 9
Pridružen: 18.08.2004 21:18:56

Programiranje

Odgovor Napisal/-a Zanixx » 19.08.2004 11:11:13

;);)ok
Hello

eho
Prispevkov: 16
Pridružen: 07.10.2004 20:12:23

Programiranje

Odgovor Napisal/-a eho » 07.10.2004 20:16:25

mene pa zanima

kako bi naredil da k pržgem svoj projekt da bi začela muska špilat

PeJo
Prispevkov: 988
Pridružen: 08.01.2003 16:10:34

Programiranje

Odgovor Napisal/-a PeJo » 07.10.2004 20:40:34

Odpri novo temo!
Včasih, se ti zdi, da znaš vse .... boom in se zbudiš

SyXper
Prispevkov: 14
Pridružen: 09.10.2004 21:22:05

Programiranje

Odgovor Napisal/-a SyXper » 09.10.2004 21:31:31

Koda: Izberi vse

 procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
memo1.lines.add:=(Edit1.text+'@'+edit2.text+': If you want to become ł33† wr|†3 ł33†');
end;
end.
 
kaj je narobe s to kodo?

blspider
Prispevkov: 562
Pridružen: 13.01.2002 15:18:31

Programiranje

Odgovor Napisal/-a blspider » 09.10.2004 21:38:55

Koda: Izberi vse

 procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
memo1.lines.add:=(Edit1.text+'@'+edit2.text+': If you want to become ł33† wr|†3 ł33†');
end;
end.
 
kaj je narobe s to kodo?
A ti to resno a se zajebavaš? Add je procedura.

Koda: Izberi vse

memo1.lines.add('krneki');

Odgovori