eDavki in SOAP

Vse drugo, kar ne spada v nobeno zgornjo kategorijo.
odisej
Prispevkov: 1363
Pridružen: 09.05.2003 12:58:10

eDavki in SOAP

Odgovor Napisal/-a odisej » 27.07.2005 08:35:49

Edino še to, če veš (itak se samo midva pogovarjava :D). Zdaj mi ob prijavi in odjavi vedno ponudi Signing data with your private exchange key. Ali se je tega kako možno znebiti?

odisej
Prispevkov: 1363
Pridružen: 09.05.2003 12:58:10

eDavki in SOAP

Odgovor Napisal/-a odisej » 27.07.2005 14:19:35

In pa če gremo kar naprej v tem topicu. Sedaj že dobim dokument z GetNewDocumentForPeriod. To je očitno nek xml, ki ga je sedaj potrebno ustrezno pofilati. Kako naprej? Res je, ne spoznam se prav dobro na tele stvari. Nekako se mi sanja da potrebujem nek XSD, s katerim je tale XML opisan. Pot do tega XSDja je v xml-ju right? In kaj potem uporabim v delphiju, da na najlažji možni način pofilam polja v xml-ju? Nekako bi mi bilo najlepše v stilu FieldByName('f35').AsInteger := 1000. Ali sem preveč zahteven?
Upam na še kakšen odgovor, ker nekako čutim da se bližam koncu. Ko dojamem še tole bom, mislim da, več stvari lahko naredil brez vprašanj semle.

odisej
Prispevkov: 1363
Pridružen: 09.05.2003 12:58:10

eDavki in SOAP

Odgovor Napisal/-a odisej » 01.08.2005 13:59:07

Spet problem. Sedaj sem nekako uspel pofilati xml in čas je, da ga spravim nazaj z DepositDocument. Dobim napake. Potem sem z CheckDocumentErrors preveril napake in sicer:
PrefilledMismatch - Podatki o davčnem zavezancu so se spremenili. (wtf? tm nisem nič spreminjal. String, WideString mogoče?)
Critical - Polje 03 mora biti obvezno izpolnjeno. (pa sej tega noda sploh ni ali kako?)

pix
Prispevkov: 14
Pridružen: 20.04.2007 12:08:10

eDavki in SOAP

Odgovor Napisal/-a pix » 06.11.2007 12:27:48

ok, sedaj sem jaz pred isto nalogo, pa mi ni kaj preveč jasno.

Store : IStore3;

tu mi crkne prevajalnik, od kod je to deklarirano? kaj moram še daj kaj v Uses? Pomoč prosim.

mig640
Prispevkov: 59
Pridružen: 03.01.2008 11:36:54

Re: eDavki in SOAP

Odgovor Napisal/-a mig640 » 15.07.2013 16:04:49

V Delphi XE2 "Enterprise" bi moral napisati Programček, ki bi za vse davčne za določen certifikat moral pobrati vse vložene dokumente za vsa podjetja .
Z WDSL Importerjem sem naredil unit.Sedaj pa ne vem kako mu deklarirati s katerim certifikatom startati.Na računalniku bodo od 1-3 Certifikati za edavke.Kje naj sploh začnem?

Odgovori