gradnik v sliko

Vse drugo, kar ne spada v nobeno zgornjo kategorijo.
Odgovori
urosv
Prispevkov: 37
Pridružen: 07.08.2002 15:21:48

gradnik v sliko

Odgovor Napisal/-a urosv » 17.05.2013 17:51:52

Spostovani, imam komponento ki producira barkodo, sedaj pa bi rad to barkodo kot bitmap prilimal na timage. Mi lahko kdo pomaga?

odisej
Prispevkov: 1363
Pridružen: 09.05.2003 12:58:10

Re: gradnik v sliko

Odgovor Napisal/-a odisej » 22.05.2013 10:47:00

Povej malo več. Katero komponento za barkodo imaš? Ali generira bitmap? Če je tako, potem se mi zdi da rečeš Image.Picture.Assign(bitmap)

urosv
Prispevkov: 37
Pridružen: 07.08.2002 15:21:48

Re: gradnik v sliko

Odgovor Napisal/-a urosv » 22.05.2013 14:36:49

Živjo, komponenta je TstBarCide / skupek tpsystools. Če bi generirala bitmal bi bilo seveda preprosto.

odisej
Prispevkov: 1363
Pridružen: 09.05.2003 12:58:10

Re: gradnik v sliko

Odgovor Napisal/-a odisej » 23.05.2013 08:15:25

Če prav gledam, imaš metodo PaintToCanvas. Podaš image.Canvas in image.ClientRect, pa bi ti mogu narisat. Nisem pa probal. Potem imaš opcijo SaveToFile, pa ta file odpreš image.loadfromfile

urosv
Prispevkov: 37
Pridružen: 07.08.2002 15:21:48

Re: gradnik v sliko

Odgovor Napisal/-a urosv » 23.05.2013 09:22:22

odisej. Bravo in hvala za pomoč ! Resnično sem hvaležen.

LP

Odgovori