Križci Krožci

Vse kar se tiče programiranja iger.
SpIcA
Prispevkov: 3
Pridružen: 21.02.2005 13:52:33

Križci Krožci

Odgovor Napisal/-a SpIcA » 21.02.2005 13:55:37

Oj, sm totalno now na forumu in mi je ta dokaj useč (pohvale usem ki delajo na tem).

No zdej pa mam en problem, hodim na 2.letnik rač šole u Go(TŠC).
In smo dobili nalogo da naredimo program da ga potem predstavimo.
Jaz sm dobil da naredim igrico križci krožciv delphiju .

Sicer sm malo preletev po forumu in nism dobil nč drugega kot pa to ki mi je poslal moj frend MYTiX klik samo to je u c++ ki pa ga jst prw nč ne obvladam .

Zdej bi pa prosil da mi pomagate izpeljati ta moj projekt do konca

xtreme
Prispevkov: 890
Pridružen: 11.04.2003 23:07:41

Križci Krožci

Odgovor Napisal/-a xtreme » 21.02.2005 14:39:46

Jst sm u prvm letniku pisow glih to. (Tkrt še nism vedu kej je delphi :D) Je spisano živa katastrofa. Ma za Bagona bo že odpravlo. Če rabš pošli mail.
Zadnjič spremenil xtreme, dne 21.02.2005 14:40:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Let's make dreams a reality

barE-5
Prispevkov: 135
Pridružen: 01.02.2005 09:37:12

Križci Krožci

Odgovor Napisal/-a barE-5 » 21.02.2005 14:44:35

Ce nameravas narediti solo tako, da ti bodo naredili vse drugi, potem ne vidim smisla, da hodis v solo. In tudi ne vem, kaj si bodo s takimi programerji pomagali v podjetjih.
Ko bos imel kako pravo vprasanje, se spet oglasi.

LP

xtreme
Prispevkov: 890
Pridružen: 11.04.2003 23:07:41

Križci Krožci

Odgovor Napisal/-a xtreme » 21.02.2005 14:48:45

In tudi ne vem, kaj si bodo s takimi programerji pomagali v podjetjih.
Ko bos imel kako pravo vprasanje, se spet oglasi.
Ah sej vidš de mu ni pomoči. Sej zato pa sem mu ponudu tisto kar sem jst spacal. Itak sam ne bo naredu nič. :)
Let's make dreams a reality

SpIcA
Prispevkov: 3
Pridružen: 21.02.2005 13:52:33

Križci Krožci

Odgovor Napisal/-a SpIcA » 21.02.2005 17:47:41

Aha vi mislite da sm jst en velik nesposobnež in da sm to napisu tle samo zato da mi vi nrdite:evil:
naj vas use tiste ki to mislite razočaram. Jst hočem samo to da vidim kako bi vi to naredili oz. bolje rečeno za kakšno dobr nasvet kako naj bi to zgledalo al kej podobnega.

Čepraw lahko tudi odkrito povem da me programeranje u delphiju na zanima kaj preveč(sm bol nagjen h komponentam računalnika) pa brez zamere za use tiste ki radi programirate in si s tem služite kruh;)
Zadnjič spremenil SpIcA, dne 21.02.2005 17:52:41, skupaj popravljeno 1 krat.

[J]Matej
Prispevkov: 166
Pridružen: 06.11.2003 17:41:49

Križci Krožci

Odgovor Napisal/-a [J]Matej » 21.02.2005 18:13:08

Takšno igro sem jaz naredil, ko sem se šele začel učit delphi. Zato je koda, ki se nahaja tukaj brez zamikov, komentarjev in tudi drugače bi lahko marsikatero stvar napisal. Za to kar si rekel(da rabiš samo, da vidiš kako bi napisal) je pa čisto v redu.

Še enkrat...ta koda je moj prvi korak v delphiju in programiranju nasploh iz davnega leta 2003.

(pa najprej pojdi sem potem pa klikni tisti link...ker je na strežniku zaščita pred direktnim downloadom )
Zadnjič spremenil [J]Matej, dne 21.02.2005 18:16:43, skupaj popravljeno 1 krat.
http://www.enka.si

matjaz
Prispevkov: 142
Pridružen: 28.08.2001 15:19:41

Križci Krožci

Odgovor Napisal/-a matjaz » 21.02.2005 21:43:26

Off topic, se oproščam ampak tole mi pa ne da mira :)
...programiranju nasploh iz davnega leta 2003.
Km, davnega leta. Kaj pa naj rečemo mi, ki smo s tem začeli ne tako davnega leta 1984/85 (ili tamo negdje)?

lp,
Zadnjič spremenil matjaz, dne 21.02.2005 21:44:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Matjaž Prtenjak
http:\\www.matjazev.net

pudding
Prispevkov: 58
Pridružen: 03.03.2004 17:28:01

Križci Krožci

Odgovor Napisal/-a pudding » 21.02.2005 23:02:19

Kaj se nisi v grobu? :D

aky
Prispevkov: 368
Pridružen: 27.12.2001 22:08:32

Križci Krožci

Odgovor Napisal/-a aky » 22.02.2005 11:09:57

Tudi meni en pardon...

Km, davnega leta. Kaj pa naj rečemo mi, ki smo s tem začeli ne tako davnega leta 1984/85 (ili tamo negdje)?
Začel z Borlandovim Turbo Pascalom? Kajti V1.0 je bila zoprna s svojimi 64k byti limita.

A se mogoče kdo spomni kakšne komercialne aplikacije spisane s TP1? Jaz mam še nekaj svojih narejenih v 5.5, ampak to je že mladega leta 90. Začel pa sem seveda s Clipperjem in se za svojo dušo spogledoval s PL/1.

Šmrc, nostalgija me daje!

xtreme
Prispevkov: 890
Pridružen: 11.04.2003 23:07:41

Križci Krožci

Odgovor Napisal/-a xtreme » 22.02.2005 12:39:21

Ja najbolše da se vsi razpišete kdaj ste začeli pa kje. So ble že debate o tem. Poiščte si jih pa tm na veliko razpravljajte.
Upm da se ne bo dobu še kšn tak k se bo hotu "pohvatlit", kr bo moderator zelo navdušen nad brisanjem postov, vključno z mojim. :)
Let's make dreams a reality

Odgovori