Kako narediti bonus točke??

Vse kar se tiče programiranja iger.
Odgovori
loly93
Prispevkov: 1
Pridružen: 01.06.2009 18:28:35

Kako narediti bonus točke??

Odgovor Napisal/-a loly93 » 01.06.2009 18:38:30

Zdravo!!!

Ker sem bolj nov pri delphiju sem se odločil da pišem na to stran za nekaj nasvetov.

Moj problem je da smo v šoli naredili igrico pri kateri leti žogica ti pa jo moraš z loparjem zadeti štejejo se tudi točke vsaka ujeta žogica je vredna 10točk jaz pa moram narediti da ko dosežeš 100 točk in naslednih 100 točk vglavnem na vsakih 100točk se mora pojaviti bonus žogica ki je vredna 20 točk in če jo uloviš mora na ekranu izpisati bonus.

Že v naprej se zahvaljujem za odgovore.

Lp loly93

odisej
Prispevkov: 1363
Pridružen: 09.05.2003 12:58:10

Kako narediti bonus točke??

Odgovor Napisal/-a odisej » 01.06.2009 23:09:45

sej se ti ni treba vsakič ko oddaš odgovor prijaviti z drugim imenom

Uporabniški avatar
Runner
Prispevkov: 1079
Pridružen: 03.02.2005 12:05:25

Kako narediti bonus točke??

Odgovor Napisal/-a Runner » 02.06.2009 08:15:24

Lahko so pa iz istega razreda, pa je profesorju pri srcu Delphi :D

sensei
Prispevkov: 8
Pridružen: 29.05.2009 13:45:23

Kako narediti bonus točke??

Odgovor Napisal/-a sensei » 02.06.2009 08:19:03

iz istega razreda ja ;) vsak je dobil različno nalogo ;) Mi pa pojma nimamo

TonyCaker
Prispevkov: 312
Pridružen: 27.09.2003 18:33:35

Kako narediti bonus točke??

Odgovor Napisal/-a TonyCaker » 02.06.2009 11:00:48

Če smem vprašat: katera šola pa je to, da vam dajejo tako težke naloge iz programiranja ?

LP
A s ti tut not padu ?

Neox
Prispevkov: 8
Pridružen: 14.05.2009 12:13:05

Kako narediti bonus točke??

Odgovor Napisal/-a Neox » 02.06.2009 15:10:20

Če smem vprašat: katera šola pa je to, da vam dajejo tako težke naloge iz programiranja ?

LP
Srednja tehnična in poklicna šola Trbovlje.

Odgovori