Dodajanje slike v Delphi

Vse kar se tiče programiranja iger.
sensei
Prispevkov: 8
Pridružen: 29.05.2009 13:45:23

Dodajanje slike v Delphi

Odgovor Napisal/-a sensei » 14.06.2009 21:38:23

ne, sej to mam... slikce mam že naložene v igro, zdaj ne znam naštimat, da jih bo zbrisal

probaval sem:

... else begin

delete ImageList.GetBitmap(n, Image.Picture.Bitmap);

pa mi je javljal napako ...

Lenny
Prispevkov: 500
Pridružen: 18.12.2003 09:55:16

Dodajanje slike v Delphi

Odgovor Napisal/-a Lenny » 14.06.2009 21:45:59

Če ne znaš z radirko pobrisat slikco je najboljše da jo zamenaš z "prazno" ali pa z prekrižanem janezkom. V image list dodaj še eno slikco k ti pomeni nč. Lahko je to bel N x N pixlov kvadratek? Al se pa postav za Adrejev križ in naredi fotko, ki bo pomenila izgubljeno življenje?

Odgovori