Rekurzivno brisanje datotek v direktorijih

Odpiranje, tiskanje, pisanje v datoteke in drugo.
Odgovori
peterv
Prispevkov: 987
Pridružen: 29.03.2002 13:24:32

Rekurzivno brisanje datotek v direktorijih

Odgovor Napisal/-a peterv » 13.12.2005 09:30:50

Potreboval bi funkcijo, ki bi v nekem direktoriju pobrisala vse poddirektorije vključno z datotekami.
Ima kdo kakšen primer?

aoven
Prispevkov: 2338
Pridružen: 27.06.2001 23:56:07

Rekurzivno brisanje datotek v direktorijih

Odgovor Napisal/-a aoven » 13.12.2005 09:41:52

Poišči na forumu DSiWin32 unit in si notri poglej funkcijo DSiDeleteTree.

Aleksander

Roman
Prispevkov: 123
Pridružen: 15.10.2001 15:28:09

Rekurzivno brisanje datotek v direktorijih

Odgovor Napisal/-a Roman » 13.12.2005 13:43:43

Tudi DEL v Command Prompt bi znal to narediti.
Zadnjič spremenil Roman, dne 13.12.2005 13:44:44, skupaj popravljeno 1 krat.

Odgovori