zaganjanje exe fajla iz delphija

Odpiranje, tiskanje, pisanje v datoteke in drugo.
Genius
Prispevkov: 390
Pridružen: 12.08.2003 10:23:13

zaganjanje exe fajla iz delphija

Odgovor Napisal/-a Genius » 14.12.2005 18:46:00

Kako pa deluje funkcija DSiExecute? Ne razumem namreč točno, kaj je treba napisati kot parametre (const commandLine: string; visibility: integer; const workDir: string; wait: boolean)?
Pogledaš izvorno kodo to funkcijo, boš ziger kaj našel.

Matevz
Prispevkov: 105
Pridružen: 06.08.2004 05:34:31

zaganjanje exe fajla iz delphija

Odgovor Napisal/-a Matevz » 14.12.2005 19:06:52

Ma sm pogledal, pa mi ne rata. Bi bil kdo tok prjazn, da bi napisu, kako z DSiExecute zagnat npr. C:\moji programi\prog.exe?

blspider
Prispevkov: 562
Pridružen: 13.01.2002 15:18:31

zaganjanje exe fajla iz delphija

Odgovor Napisal/-a blspider » 14.12.2005 19:13:36

Ma sm pogledal, pa mi ne rata. Bi bil kdo tok prjazn, da bi napisu, kako z DSiExecute zagnat npr. C:moji programiprog.exe?
Bolj malo si pogledal.

Koda: Izberi vse

DSiExecute('c:\Moji programi\prog.exe');

Matevz
Prispevkov: 105
Pridružen: 06.08.2004 05:34:31

zaganjanje exe fajla iz delphija

Odgovor Napisal/-a Matevz » 14.12.2005 19:22:36

Ja kaj pa ostali parametri??

blspider
Prispevkov: 562
Pridružen: 13.01.2002 15:18:31

zaganjanje exe fajla iz delphija

Odgovor Napisal/-a blspider » 14.12.2005 19:41:54

Imajo default vrednosti.

Edit: če ti ne odgovarjajo jih pa spremeni.
Zadnjič spremenil blspider, dne 14.12.2005 19:43:26, skupaj popravljeno 1 krat.

Odgovori