Slika v bazo

Dbase, sql, paradox in vse drugo kar se tiče baz.
Odgovori
stefanko
Prispevkov: 16
Pridružen: 10.09.2010 17:52:31

Slika v bazo

Odgovor Napisal/-a stefanko » 30.11.2010 07:28:47

Zanima me kaj je narobe v kodi. Do sedaj je delala, sedaj noče več.

Koda: Izberi vse

 var stream:TMemorystream;
begin
  try
    stream:=TMemorystream.Create;
    ImageEnView1.Bitmap.SaveToStream(stream); // tu kaže prekinitev
    ApolPolSlika.LoadFromStream(stream);
  finally
     Stream.Free;
    ImageEnView1.Clear;
  end;

Uporabniški avatar
Runner
Prispevkov: 1079
Pridružen: 03.02.2005 12:05:25

Re: Slika v bazo

Odgovor Napisal/-a Runner » 30.11.2010 13:07:08

Poglej da ni ImageEnView1.Bitmap nil.

Odgovori