Windows logon

Win32 api funkcije.
Odgovori
mig640
Prispevkov: 59
Pridružen: 03.01.2008 11:36:54

Windows logon

Odgovor Napisal/-a mig640 » 23.03.2011 15:19:10

Ideja je namreč taka, da bi beležil logiranje uporabnikov in jo zapisoval v bazi.V mislih sem imel bolj kakšen service, ki bi se ob logiranju uporabnika zagnal, zapisal njegove podatke v lokalno bazo.le to pa bi po potrebi izpisoval.Saj zelijo vedeti kdo se logira na njihove računalnike., kdaj, za koliko časa.Če ima kdo kakšno idejo vsaj za googlanje..

ahotko
Prispevkov: 141
Pridružen: 28.10.2002 07:56:38

Re: Windows logon

Odgovor Napisal/-a ahotko » 23.03.2011 19:17:47


Odgovori