Iščemo spletnega programerja/razvijalca

Iščete ali ponujate delo?
Odgovori
kopriva
Prispevkov: 47
Pridružen: 31.07.2004 09:28:29

Iščemo spletnega programerja/razvijalca

Odgovor Napisal/-a kopriva » 22.10.2008 16:46:29

Pod imenom tovarna idej smo združeni mladi, kreativni in ambiciozni ljudje, ki že več let zelo uspešno delujemo na področju svetovnega spleta. Dober glas res seže v deveto vas, saj nam zaupajo vedno večja in renomirana podjetja ter zavodi po vsej Sloveniji. Obseg dela je vedno večji, zato v svojo sproščeno in prijateljsko ekipo vabimo nov obraz.

Išče se programer – razvijalec spletnih strani

Znanje, brez katerega ne gre:
- (X)HTML
- JavaScript
- vsaj osnove CSS
- odlično poznavanje PHP, vključno z OOP
- poznavanje delovanja MySQL baz

Navdušeni bomo in dodatno nagradili vsakega, ki pozna tudi naslednje:
- Smarty
- jQuery in/ali Ext JS
- MVC način razvijanja
- splošno delovanje in princip frameworkov
- SVN

Iščemo študente, ki želijo ob študiju začeti graditi tudi svojo kariero in razumejo, da je za to potrebnih vsaj 20 ur zavzetega in marljivega dela tedensko. Delo poteka od doma ali na sedežu podjetja v Mariboru. Pomembno je, da si iz Maribora ali okolice, saj ne želimo, da zamudiš zabavne sestanke, kjer enkrat na 14 dni kujemo ideje in strategije za nove projekte.

Če si pripravljen na nove izzive, poslovne in osebne uspehe, se nam oglasi na jobs@tovarnaidej.si. Zaupaj nam svoje reference in izkušnje, povej nam, kaj znaš, kaj pričakuješ in česa si želiš. Veselimo se in vzeli si bomo čas za vsakega novega prijatelja!

Te zanima še več o tovarni idej?
tovarna idej je v vseh letih delovanja vedno uspela upravičiti visoka pričakovanja zahtevnih in renomiranih strank. Poleg osnovnih spletni strani, bodo izzivi za našega novega sodelavca prihajali tudi v obliki inovativnih spletnih informacijskih sistemov, predvsem pa v razvijanju lastnih trendovskih spletnih portalov in »social media« strani.

tovarna idej je v tem pogledu pionir na Slovenskem območju, saj smo zdaj že davnega leta 2003 idejno zasnovali in tehnično izvedli projekt GlasujZame.com, ki je navdušil vso slovensko mladino. V pripravi imamo nekaj novih projektov, za katere si obetamo prav takšno ali še večjo popularnost in navdušenost med uporabniki.

Želiš z nami postavljati nove trende na slovenskem spletu?

Odgovori