najdli hrosca ? .. sporocite tukaj

Pripombe, komentarji ali pohvale o Delphi-SI.
Odgovori
aljaz
Prispevkov: 132
Pridružen: 23.09.2002 10:14:19

najdli hrosca ? .. sporocite tukaj

Odgovor Napisal/-a aljaz » 06.08.2003 09:17:52

Gabr najlepša hvala za prijazen odgovor, sicer nisem vedel da zjam, bom pa vseeno nehal.

Sem ze v samem postu napisal da brez zamer prosim, to je bilo misljeno opravicilo v naprej, ker sem itak pricakoval da me bo nekdo nazijal ( mimogrede sem ze nehaj zjat ).

Bom poslal mail Gregorju.

Mal je vroče, to bo to!

Lp Aljaž pa še enkrat brez zamer.

Uporabniški avatar
JernejL
Prispevkov: 1292
Pridružen: 17.11.2001 10:14:23
Kontakt:

najdli hrosca ? .. sporocite tukaj

Odgovor Napisal/-a JernejL » 21.08.2003 02:25:01

Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.3) Gecko/20030312:

Slika

kaj je ta črta?
kdaj bo forum II delal?
kdaj bodo kodne strani & šumniki zrihtan?
Igre in Delphi - WIP projekt, ki traja že od leta 2003. [url]http://mathpudding.com/[/url]

Gre-Gor
Prispevkov: 407
Pridružen: 13.05.2001 15:05:36

najdli hrosca ? .. sporocite tukaj

Odgovor Napisal/-a Gre-Gor » 21.08.2003 08:02:17

Delfi, kaj počnejo vprašanja, ki se ne vežejo na hrošče, v tej temi ?
kaj je ta črta?
To črto lahko vidiš tudi v Delphiju, če ne veš zakaj je tam pritisni F1.
In vem da se ne kaže pravilno v non IE brskalnikih.
kdaj bo forum II delal?
Ko bo končan.
kdaj bodo kodne strani & šumniki zrihtan?
Ko bo Forum v2 končan.
Blood was its Avatar and its seal
--the redness and the horror of blood.

Uporabniški avatar
JernejL
Prispevkov: 1292
Pridružen: 17.11.2001 10:14:23
Kontakt:

najdli hrosca ? .. sporocite tukaj

Odgovor Napisal/-a JernejL » 22.08.2003 14:42:36

Delfi, kaj počnejo vprašanja, ki se ne vežejo na hrošče, v tej temi ?
zaradi slabo postrani izrezane slike ??
kaj je ta črta?
To črto lahko vidiš tudi v Delphiju, če ne veš zakaj je tam pritisni F1.
In vem da se ne kaže pravilno v non IE brskalnikih.
ja to je tam ko naj bi se vse breakalo v novo vrstico... a zakaj je na abnormalnem odmiku ??
kdaj bo forum II delal?
Ko bo končan.
sej še ta ni ;)
kdaj bodo kodne strani & šumniki zrihtan?
Ko bo Forum v2 končan.

daj nam forum v2!
Igre in Delphi - WIP projekt, ki traja že od leta 2003. [url]http://mathpudding.com/[/url]

Miha-R
Prispevkov: 2155
Pridružen: 14.05.2001 21:29:53

najdli hrosca ? .. sporocite tukaj

Odgovor Napisal/-a Miha-R » 22.08.2003 20:02:02

Nekaj pa bi tudi jaz prosil, da bi se popravilo: kadar pišem kodo in uporabljam komentarje, mi za vsakim komentarjem izpusti po eno prazno vrstico. Zato koda ne izgleda tako, kot bi jo jaz dejansko napisal.

V spodnjem primeru so bile vse prazne vrstice dodane samodejno, čeprav jih ne bi smelo biti:

Koda: Izberi vse

procedure TForm1.ComboBox1Change(Sender: TObject);
begin
  if not (Sender is TComboBox) then
    Exit;

  case TComboBox(Sender).ItemIndex of
    0: DisplayForm1;  // izbran je prvi element, odpri prvo formo
    1: DisplayForm2;  // izbran je prvi element, odpri drugo formo
    2: DisplayForm3;  // izbran je prvi element, odpri tretjo formo
    // in tako naprej...
  end;
end;
Vedno sem želel napisati prav tak odgovor.

Uporabniški avatar
_MeSSiah_
Prispevkov: 1040
Pridružen: 17.05.2001 01:09:32

najdli hrosca ? .. sporocite tukaj

Odgovor Napisal/-a _MeSSiah_ » 22.08.2003 22:18:20

Hm, sam ne vidim niti ene prazne vrstice za nobenim komentarjem. Tudi če pogledam html source, ne vidim stvari, ki bi povzročila prazne vrstice.

Uporabljam pa IE 6 sp1.

matej
Prispevkov: 1837
Pridružen: 03.01.2002 20:40:38

najdli hrosca ? .. sporocite tukaj

Odgovor Napisal/-a matej » 22.08.2003 22:22:23

Hm, sam ne vidim niti ene prazne vrstice za nobenim komentarjem. Tudi če pogledam html source, ne vidim stvari, ki bi povzročila prazne vrstice.
V Mozilli prazne vrstice vidim... v IE exporerju pa jih res ni...

Matej

Miha-R
Prispevkov: 2155
Pridružen: 14.05.2001 21:29:53

najdli hrosca ? .. sporocite tukaj

Odgovor Napisal/-a Miha-R » 22.08.2003 23:35:34

Tudi če pogledam html source, ne vidim stvari, ki bi povzročila prazne vrstice.
Jaz v HTML dokumentu vidim naslednje: ...odpri prvo formo[#OD]</font></i>[#0A] <i><font...

Rekel bi, da Opera (ki jo uporabljam) in Mozilla (kot je javil matej) vidita kombinacijo [#OD]</font></i>[#0A] drugače kot IE.

Kot boljši rešitvi predlagam </font></i>[#OD][#0A] ali </font></i><br>, kar vidita IE in Opera enako, brez praznih vrstic.
Vedno sem želel napisati prav tak odgovor.

Gre-Gor
Prispevkov: 407
Pridružen: 13.05.2001 15:05:36

najdli hrosca ? .. sporocite tukaj

Odgovor Napisal/-a Gre-Gor » 23.08.2003 14:39:54

Miha-R ta bug s praznimi vrsticami je odpravljen v Forum V2. :D
Blood was its Avatar and its seal
--the redness and the horror of blood.

Uporabniški avatar
krho
Prispevkov: 709
Pridružen: 11.01.2003 23:02:56

najdli hrosca ? .. sporocite tukaj

Odgovor Napisal/-a krho » 14.10.2003 20:40:43

Hm pod nujno rabim spremeni e-mail vendar tega v profilu ne morem storiti.
Uredite zbirko filmov, tv serij in iger - http://xcollect.sf.net
Zamenjate leglo virusov s preprostim in naprednim odjemalcem elektronske pošte. - http://www.simail.si

Odgovori