Delphi webservisi

Vse kar se tiče programiranja za internet.
Odgovori
zippo
Prispevkov: 264
Pridružen: 14.07.2002 12:11:29

Delphi webservisi

Odgovor Napisal/-a zippo » 30.03.2010 14:31:48

Pozdrav!

A ima morda kdo kak dober članek o tem, kako se dela webservise z Delphijem 2006? Kaj je to Websnap, DataSnap... itd. in če je to prava metoda za razvoj webservisov.

Nenazadnje pa me zanimajo vaše izkušnje pri pisanju webservisov z Delphijem.

Pa lep dan vsem!

lp,
m@rko

zippo
Prispevkov: 264
Pridružen: 14.07.2002 12:11:29

Delphi webservisi

Odgovor Napisal/-a zippo » 20.05.2010 10:59:26

Nihče..?

Huligan
Prispevkov: 475
Pridružen: 19.11.2001 10:02:31

Delphi webservisi

Odgovor Napisal/-a Huligan » 20.05.2010 14:25:27

Si pogledal med članke?

WebServisi

zippo
Prispevkov: 264
Pridružen: 14.07.2002 12:11:29

Delphi webservisi

Odgovor Napisal/-a zippo » 20.05.2010 14:28:02

Jp, samo mene zanima strežniški del webservisov, najdem pa večinoma le opise klientov. Je delat WS v Delphiju ne preveč dobra ideja?

riko
Prispevkov: 444
Pridružen: 25.02.2004 12:40:57

Delphi webservisi

Odgovor Napisal/-a riko » 21.05.2010 13:55:27

Evo tukaj imaš proti koncu lep primer kako narediš Web Service Server. :D
Zadnjič spremenil riko, dne 21.05.2010 13:57:12, skupaj popravljeno 1 krat.

Odgovori