webbrowser - kako dobit izvorno kodo

Vse kar se tiče programiranja za internet.
Odgovori
domen80
Prispevkov: 181
Pridružen: 23.01.2008 16:37:19

webbrowser - kako dobit izvorno kodo

Odgovor Napisal/-a domen80 » 14.04.2008 09:46:24

Živio!

Zanima me ali kdo ve kako napišem v delphiju url od te spletne strani in namesto, da mi naloži vsebino spletne strani,
mi pokaže source kodo. To potrebujem pa zato, ker želim hitreje razbrati podatke iz strani.

Hvala za odgovor!

Lp,
Domen

Uporabniški avatar
Runner
Prispevkov: 1079
Pridružen: 03.02.2005 12:05:25

webbrowser - kako dobit izvorno kodo

Odgovor Napisal/-a Runner » 14.04.2008 11:51:21

Recimo: http://www.swissdelphicenter.ch/torry/s ... php?id=412

Tega je drugače na netu vse polno.

domen80
Prispevkov: 181
Pridružen: 23.01.2008 16:37:19

webbrowser - kako dobit izvorno kodo

Odgovor Napisal/-a domen80 » 14.04.2008 13:43:00

aha hvala!

Lp,
Domen

Odgovori