Intraweb

Vse kar se tiče programiranja za internet.
Odgovori
fora
Prispevkov: 220
Pridružen: 06.08.2003 19:31:22

Intraweb

Odgovor Napisal/-a fora » 27.11.2007 12:19:43

Dve vprašanji glede intraweba:
Kako nastaviš fiksem http port? V navodilih sem našel nekje da na ServerController nastaviš property port in naj bi delalo. Vendar meni še vedno ob vaskem zagodu "izbere" drug port.
Kakšene je običajen postopek deploymenta intraweb aplikacije na server? Kaj ves je potrebno nastaviti (IIS, ...)?

lp

Uporabniški avatar
Lee_Nover
Prispevkov: 3653
Pridružen: 20.05.2001 14:31:55

Intraweb

Odgovor Napisal/-a Lee_Nover » 27.11.2007 12:32:53

drug port ti da, ker imas trial verzijo. ce imas standalone server, potem ner abis nic drugega .. vseeno priporocam IIS, ker je precej hitrejsi!
.. my 2 c ..
- I hate noobs -

Odgovori