access violation???

Vsi vaši problemi s programsko opremo.
saso1973
Prispevkov: 2
Pridružen: 13.09.2011 08:22:59

access violation???

OdgovorNapisal/-a saso1973 » 13.09.2011 08:29:11

Pozdravljeni

Pri mojih uporabnikih se mi v zadnjem času velikokrat pojavi napaka tipa: "Access violation at address 00404FA8 in module 'test.exe'. Read of address FFFFFFFC."
Zanima me ali je to napaka s spominom ali čem drugim in kaj moram narediti s svojo kodo oz programom, da bi to preprečil ali vsaj zmanjšal?

Hvala za vašo pomoč.

Fortuna
Prispevkov: 1097
Pridružen: 26.06.2004 09:59:52

Re: access violation???

OdgovorNapisal/-a Fortuna » 14.09.2011 08:40:26

Po moje je hočeš brati že odprt file še enkrat.

Oz. bereš nekaj kar že uporablja nekdo drug.

oz. V svojem program pozabiš narediti CloseFile(nek.txt) oz nekaj podobnega.
Lp.

riko
Prispevkov: 444
Pridružen: 25.02.2004 12:40:57

Re: access violation???

OdgovorNapisal/-a riko » 15.09.2011 12:06:33

Fortuna tole si mal zamoču:
Dostopat hoče do nečesa v ramu, česar ni. :ugeek:

Fortuna
Prispevkov: 1097
Pridružen: 26.06.2004 09:59:52

Re: access violation???

OdgovorNapisal/-a Fortuna » 16.09.2011 11:56:25

riko napisal/-a:Dostopat hoče do nečesa v ramu, česar ni. :ugeek:

Možno.

Preveri, če ti vozijo kakšne tabelce.

lp.

GJ
Prispevkov: 1078
Pridružen: 13.03.2004 12:34:48

Re: access violation???

OdgovorNapisal/-a GJ » 19.09.2011 11:07:12

saso1973 napisal/-a:Pozdravljeni

Pri mojih uporabnikih se mi v zadnjem času velikokrat pojavi napaka tipa: "Access violation at address 00404FA8 in module 'test.exe'. Read of address FFFFFFFC."
Zanima me ali je to napaka s spominom ali čem drugim in kaj moram narediti s svojo kodo oz programom, da bi to preprečil ali vsaj zmanjšal?

Hvala za vašo pomoč.



Ja pa saj ti piše, da je težava v tvojem programčku in do nje pride na lokaciji $00404FA8. Si pogledal kakšno kodo imaš na tem naslovu?

LP :mrgreen: GJ


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost